答案:A反意疑问句,当陈设部分为祈使句时,不管肯定还是否定,提问部分均用will you。 
24. It is important to remember the saying that        is better than cure. 
A. prevention      B. promotion       C. permission       D. proportion 
答案:A习惯用法。 
25. Winning or losing is temporary, but friendship          . 
A. expects       B. lives       C. remains       D. lasts
答案:D动词辨析,but表转折,因此该词的意思上应与temporary相反。 
26. Peter, whom everyone suspected,          to be innocent. 
A. turned out       B. turned off       C. turned up       D. turned over 
答案:A短语辨析,turn out结果是,证明是;turn off关,关上;turn up出现 turn over翻倒,翻转。
27. Isn’t that        they call peace and friendship?  
A. which       B. this       C. what       D. where 
答案:C表语从句,引导词用what。
28. So        is the weather in England that by lunchtime there could be thunder and lightening. 
A. various       B. varies       C. variable       D. variation 
答案:C行近词辨析,根据题中引导词So,后面要接形容词variable变化多端的。
29. All the arrangements should have been completed prior        our departure.  
A. in       B. to       C. by       D. before 
答案:B固定搭配prior to在…之前。
30. I must tell you how          a letter from you. 
A. pleased I was to receive       B. pleased I was to receiving 
C. was I pleased to receive       D. pleased I was receiving 
答案:A本句为how引导的宾语从句,how后面紧跟它所修饰的形容词或副词,然后接一个陈述句。
31. I am considering          my job as I’m not getting on well with my boss.  
A. changing       B. to change       C. changed       D. to be changed 
答案:A consider后面接动名词做宾语:consider ding sth表示考虑作某事。
32.         the advice of his friends, he would not have suffered such a heavy loss in his business. 
A. If he took       B. If he should take       C. Were he to take       D. Had he taken