C. Agreeing       D. Disagreeing 
答案:C作者赞成的态度。
15. The best title for the passage may be . 
A. Garbage and the Earth         B. Fossil Fuel and Garbage       
C. Land and Garbage            D. Garbage ? Energy Source 
答案:D主旨题,全文主要谈论用垃圾发电来解决能源短缺的问题。
Part II Vocabulary and Structure 
16. It is from my grandparents        I learned a lot.  
A. who       B. whom       C. that       D. which 
答案:D强调句型,It is…that…是典型的强调句。
17. The writer has published many books, It is       are well received by the readers. 
A. none of whom  B. all of which  C. neither of who   D. one of which 
答案:B非限定性定语从句的用法,因为关系代词修饰的是指物的名词,因此用which,根据题意,要选肯定句。
18. Classes         , the students left for home without delay. 
A. were over       B. being over       C. are over       D. over 
答案:B非谓语动词的用法,因当分词短语做主语和主句的主语不一致而且又有自己的主语时,要用分词的独立主格。
19. This is the dictionary         I depend a lot whenever I have problems with new words. 
A. with which   B. in which     C. on which   D. for which 
答案:C定语从句的用法,depend on…依靠,取决于。
20. Over ten people died and twenty people were        wounded in the train crash. 
A. horribly       B. wrongly       C. bitterly       D. seriously 
答案:D词义辨析,horribly可怕地,恐怖地;wrongly错误地;bitterly充满仇恨地,悲伤地;seriously严重地。
21. Do you think Tommy is        the truth? 
A. saying       B. speaking             C. telling       D. talking 
答案:C动词的用法,tell the truth说实话。 
22. It is so hot. You should put the food into the refrigerator now. otherwise, it will       soon. 
A. harm       B. hurt       C. spoil       D. damage 
答案:C同义词辨析,harm 指物质、精神或肉体上的伤害;hurt指对感情或身体的某个部位的伤害,强调强烈的疼痛感;damage 损害,损毁某物spoil 损坏。破坏,溺爱(食物)变质,此题中It是指食物。 
23. Don’t forget to write to me,       ? 
A. will you       B. didn’t you       C. are you       D. don’t you